Site icon İŞTE Teknoloji

Cloudera yeni veri platformunda makine öğrenmesini başlattı

Machine learning , artificial intelligence, ai, deep learning blockchain neural network concept. Brain made with shining wireframe above multiple blockchain cpu on circuit board 3d render.

BT departmanlarının diğer işletme birimlerinin gereksinimlerini karşılamalarını kolaylaştırmak için tasarlanan yeni makine öğrenme aracı, geçtiğimiz hafta New York’taki Strata Data Konferansı’nda tanıtıldı.

Cloudera Veri Platformu’ndaki ML hizmetini sundu

Cloudera Machine Learning ile işletmeler, ekiplere birkaç tıklamayla yeni ML Workspaces veya sanal makine öğrenme ortamlarını hızla dağıtabiliyor, paylaşılan verilere ve uçtan uca makine öğrenme iş akışları için gereken araçlara self-servis erişimi sağlıyor.

Cloudera Veri Platformu’ndaki (CDP) yeni makine öğrenme servisi, veri bilimcileri, veri mühendisleri ve makine öğrenme mühendislerine aşağıdaki olanakları sağlıyor:

Cloudera Machine Learning, CDP tarafından sağlanan Paylaşılan Veri Deneyimi’nden (SDX) de tamamen faydalanıyor. Cloudera SDX, güvenli, self servis erişim ve kurumsal ölçekte veri keşfi için tüm çok işlevli analitiklerde tutarlı veri güvenliği, yönetim ve kontrol sağlıyor.